MONTAJ CENTRALE TERMICE

MONTAJ CENTRALE TERMICE 

Inainte de orice montaj centrale termice trebuie sa cunoastem caracteristicile centralei termice si scopul utilizarii acesteia.

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala, este acel aparat de consum montat pe un perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde menajere pentru o locuinta individuala.

Combustibilul folosit pentru alimentarea centralelor termice este de obicei gazul natural. Centralele pot fi cu camera de ardere deschisa sau inchisa.

În ultimul timp sunt realizate sub forma cazanelor cu condensare, care au performanțe superioare si consum redus de combustibil gazos. Prepararea apei calde de consum se poate face instantaneu, sau in prealabil. De obicei centralele termice se monteaza in interiorul cladirilor.

General Gaz Company asigura montaj centrale termice si ofera urmatoarele servicii:

  • alegerea si dimensionarea corpurilor de incalzire (ex: calorifere, centrala termica, etc.)
  • consultanta in alegerea tipului de aparat (brand, capacitate de functionare, etc. )
  • pozitionarea si instalarea aparatelor de incalzire
  • executarea instalatiilor de incalzire aeriene sau prin pardoseala
  • service in perioada post-garantie

Montaj centrale termice Asemenea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, legislatia prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice si cazane de apa, sa efectueze verificarea tehnica a acestora. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de analiza omologate si consta in analizarea noxelor emanate de aparat.

Pentru atestarea verificarii ISCIR a aparatelor, inginerii General Gaz Company vor elibera un buletin de verificare imprimat de aparatele de analiza. Interventia consta in diagnosticarea parametrilor de functionare a aparatului si eliberarea unui buletin de diagnosticare in care sunt prevazute noxele emanate de aparat, precum si randamentul la care functioneaza aparatul.

Prin realizarea procedurii ISCIR, posesorii de centrale termice sunt informati in timp util despre uzura aparatului astfel incat pot lua decizii eficiente de inlocuire a acestora, inainte de apartitia sistemelor de avarie sau chiar defectare neasteptata.

Avand grija de centrala termica veti economisi bani si energie!

Costul de montaj centrale termice sufera modificari in functie de capacitatea de consum a centralei termice.

General Gaz Company asigura montaj centrale termice si verificari ISCIR  in Oltenita, Chirnogi, Popesti-Leordeni, comuna Berceni si Bucuresti.

General Gaz Company asigura montaj centrale termice si verificari ISCIR in Oltenita, Chirnogi, Popesti-Leordeni, comuna Berceni si Bucuresti.


Pentru montaj centrale termice apelati la serviciile oferite de catre General Gaz Company:

  • folosind formularul de CONTACT,
  • vizitandu-ne la sediul central din B-dul Republicii nr 24, etaj 1, municipiul Oltenita, jud. Calarasi
  • sau apelandu-ne la numarul de telefon 0767 77 77 33 .

Suntem la dispozitia Dumneavoastra!

X

Cere o oferta

Ne puteti suna la 0767.77.77.33 sau completati formularul de mai jos: