GENERAL GAZ COMPANY

Despre General Gaz Company

Infiintata in anul 2017, General Gaz Company este formata dintr-o echipa de ingineri, tehnicieni si proiectanti autorizati cu o vasta experienta in domeniul gazelor naturale si al Autorizatie General Gaz Companyinstalatiilor termice.

Proiectam si executam instalatii de gaz in Oltenita, Popesti-Leordeni, comuna Berceni si Bucuresti. Furnizam toate tipurile de servicii specifice activitatii de proiectare si executie a instalatiilor de gaze precum si activitatii de instalare, punere in functiune, verificare si revizie centrale termice.

Ii sprijinim pe clientii nostri in alegerea unor solutii avantajoase asigurandu-le servicii de consultanta de cea mai buna calitate precum si studii de fezabilitate privind infiintarea sau extinderea sistemelor de distributie a gazelor naturale.

Misiunea General Gaz Company este aceea de a furniza clientilor solutii optime corelate cu nevoile lor si de a dezvolta parteneriate pe termen lung cu acestia.

Nivelul nostru de performanta inregistrat de la infiintare si pana in prezent este certificat de gradul inalt de satisfactie al clientilor nostri (vezi Testimoniale).

Certificat General Gaz Company

General Gaz Company este o companie autorizata A.N.R.E. si ISCIR, proiecteaza si executa instalatii de utilizare a gazelor naturale in toate sectoarele de activitate: comercial, industrial si rezidential (gospodarii ale populatiei), institutii.

Avantajele competitive General Gaz Company sunt generate de catre:

 • Simulari de costuri GRATUITE
 • Cele mai bun raport calitate-pret si solutii personalizate
 • Timpul de raspuns la solicitari, rapid si fiabil
 • Vasta experienta a echipei de ingineri si tehnicieni

Servicii General Gaz Company

Serviciile oferite de catre General Gaz Company sunt urmatoarele:

 1. Proiectare instalatii gaze Certificat IQNET General Gaz Company
 2. Executie instalatii gaze
 3. Revizii tehnice instalatii gaz
 4. Verificari tehnice instalatii gaze 
 5. Executie instalatii termice.
 6. Consultanta in alegerea centralei termice.
 7. Comercializare centrale termice.
 8. Comercializare radiatoare.
 9. Punere in functiune centrale termice.
 10. Montare/instalare centrale termice.
 11. Realizare studii de fezabilitate pentru infiintare/extindere sisteme de distributie a gazelor naturale.

General Gaz Company a dezvoltat o retea de furnizori si colaboratori impreuna cu care asigura realizarea tuturor tipurilor de lucrari specifice,  respectand in totalitate normele si tehnologiile in vigoare si folosind utilaje si echipamente de ultima generatie.

Autorizatie ANRE General Gaz CompanyAutorizatie ANRE General Gaz Company 2017   Autorizatie ANRE General Gaz Company 2017